1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ellibeş, basın çalışanlarını ağırladı
Ellibeş, basın çalışanlarını ağırladı

Ellibeş, basın çalışanlarını ağırladı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından geleneksel hale getirilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü buluşma etkinliği, bu yıl Yazlık Ilıca Restoran’da gerçekleştirdi

A+A-

Her yıl Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından düzenlenen ve çoğu kurum ve kuruluşların kutlama mesajları ve programları haricinde, geleneksel hale gelen yemekli etkinlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler unutulmadı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un yanı sıra, Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, ilimizin basın yayın kuruluşları temsilcileri, muhabirleri ve davetlilerin yer aldığı programda, Başkan Ellibeş masaları tek tek gezerek gazetecilerle sohbet etti.

 

ÇALIŞTAY 16 OCAK’TA

Yemek öncesi Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptığı konuşmada, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir aradayız. Bizim olmazsa olmazımız 16 Ocak Basın Onur Günüdür. Çünkü Gazi Mustafa Kemal’in ilk ve tek basın toplantısı bizim kentimizde yapıldı. 16 Ocak’ta çok güzel bir çalıştay yapacağız. 128 meslektaşımıza bu yıl bilgisayar dağıtımı yapılacak. Evler konusunda 16 Ocak’ta sayın bakanımızın bir açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi.

 

SEVGİ İKLİMİ YAYGINLAŞSIN

Başkan Ellibeş ise, “Dostlar fırsatları oluşturarak olabildiğince bir araya gelmelidir. Çalışan Gazeteciler Günü bir fırsattır dedik. Bir araya geldik. Geleceğe birbirimizden alacağımız güçle umutla giriyoruz. Tek arzum sevgi ikliminin yaygınlaşmasıdır. Bu buluşmanın mutluluğunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz ve 16 Ocak Basın Onur Gününüz kutlu olsun. Cemiyet yönetimini de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.